CONTACTEER ONS

New Customservice - NCS staat niet stil in een wereld die voortdurend in beweging is

NCS is een gevestigde waarde in de koerierwereld.  Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in de sector en weten dus perfect wat voor U belangrijk is.
Met de hand op het hart durven wij zeggen dat NCS een voorbeeld is van een gedreven K.M.O. met als sterke troeven een perfecte dienstverlening, snelheid en betrouwbaarheid.

Strategische ligging

Met de wel overwogen strategische ligging in Machelen (Brucargo), op een boogscheut van de Ring rond Brussel en dichtbij het centrale oprittencomplex van de meeste  autosnelwegen, kunnen wij stellen dat wij op een weloverwogen locatie onze uitvalsbasis hebben. 

Klant staat centraal

De rode draad doorheen onze bedrijfsfilosofie is een persoonlijke en hechte relatie met onze klanten uitbouwen. Onze vlakke en dynamisch interne organisatie, waar flexibiliteit en accuraatheid centraal staan, zorgen er mee voor dat wij deze waarden kunnen aanbieden.
Met bescheiden trots mogen wij waardevolle referenties zoals bank- en verzekeringsmaatschappijen, grotere multi-nationals, overheidsinstanties, dokters en ziekenhuizen, uitgeverijen, organisatoren van beurzen, reclame- en ontwerpbureau's, bedrijven in de food-& beverage industrie, ... tot ons vast klantenbestand rekenen.

Vertrouwen en flexibiliteit

Wij streven er elke dag naar om van iedere klant een vertrouwenspartner te maken. Deze relatie behouden we door transparante communicatie en een persoonlijke service op niveau. Elke dag opnieuw staan we klaar om voor elk logistiek vraagstuk een gepaste oplossing op maat aan te bieden.
Onze flexibiliteit uit zich onder meer in de veelzijdige aangeboden diensten.

Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we jullie kunnen verder helpen