CONTACTEER ONS

Onze brochure

New Customservice staat niet stil in een wereld die voortdurend in beweging is

N.C.S. werd opgericht in 1982 als Custom Service B.V.B.A. en later, in 1991 omgevormd tot New Customservice N.V.
Onze Belgische firma is een voorbeeld van een gedreven K.M.O.
Sinds januari 2017 werd het management doorgegeven aan 3 bestuurders.  Freddy Schoevaerts, Vanina Beeckman en Wim Weyler.

Strategische ligging

Met de wel overwogen strategische ligging in Vilvoorde, op een boogscheut van onze nationale luchthaven, de Ring van Brussel en het centrale oprittencomplex van de meeste  autosnelwegen. N.C.S. is ambitieus gegroeid en geeft blijk van een evenwichtige bedrijfsgezondheid, waardoor diversificatie dagelijks aan de orde is.

Klant staat centraal

De rode draad door ons bedrijfsprofiel is een persoonlijke en hechte relatie met onze duurzame klantenrelaties. Onze vlakke en dynamisch interne organisatie, waar flexibiliteit en accuraatheid centraal staan, zorgen voor deze loyaliteit.  Met bescheiden trots mogen wij waardevolle referenties zoals bank- en verzekeringsmaatschappijen, beursvennootschappen, farmaceutische en chemische firma’s, de auto-industrie, overheidsinstanties, uitgeverijen, reclame- en ontwerpfirma’s tot ons vast klantenbestand rekenen.

Vertrouwen en flexibiliteit

Wij streven er elke dag naar om van iedere klant een vertrouwenspartner te maken. Deze relatie behouden we door transparante communicatie en een persoonlijke service op niveau. Elke dag opnieuw staan we klaar om elk logistiek vraagstuk te ontrafelen en er een gepaste oplossing op maat voor te bieden.Onze flexibiliteit uit zich niet alleen in soepele pick-up- en correcte levertijden maar zeker ook in de veelzijdige aangeboden diensten.

Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden om uw logistieke knoop te ontwarren.